Wat doet een detectivebureau?
 

Als je denkt aan een detective, zie je in gedachten een man in een regenjas die iemand volgt of door een gat in een krant observeert. De waarheid ligt vaak iets anders.

Een detective is een gediplomeerd persoon, die van het Ministerie van Justitie toestemming heeft gekregen om onderzoek naar iemand te mogen doen. En alhoewel achtervolgen en observeren daar onderdeel van uitmaken, doet een detective veel meer. Hij of zij verzamelt op allerlei manieren informatie over een persoon of een situatie, onderzoekt achtergronden en probeert de waarheid boven tafel te halen. En dat alles op een onafhankelijke en onbevooroordeelde manier! Bij Leijs & Partners werken vooral vrouwelijke detectives, die scherpzinnigheid combineren met tact en inzicht.

 

Wanneer kan ik een detectivebureau inschakelen?

Als je zit met een probleem kan een gesprek met een detective verhelderend werken. Door de enorme ervaring met moeilijke situaties kan een detective een gefundeerd advies geven. Soms dient de inzet van een detective om bewijsmateriaal te verzamelen, bijvoorbeeld ten behoeve van een rechtszaak. Maar vaak is een persoonlijk gesprek heel erg nuttig om ingewikkelde zaken op een rijtje te zetten, en soms blijkt dan dat verdere hulp van een detective niet eens nodig is, of misschien zelfs wel af te raden. En als het tot een opdracht komt, dan houdt de detective van Leijs & Partners altijd uw belang in de gaten, met name op het gebied van de financien. De kosten moeten wel in verhouding zijn tot het te bereiken doel.

 

Wat kost een detective?

Een detective kost 95 euro per uur (incl. BTW en excl.kosten). Dit bedrag betaalt u ook voor een orienterend gesprek, omdat u meteen gebruik kunt maken van de knowhow van uw gesprekspartner en een gefundeerd advies krijgt. Wilt u een afspraak maken met een detective? Bel 035-6950775 of mail naar info@detectivehelp.nl

 

Leijs & Partners
035-6950775
info@iemandzoeken.nl

_________________________________________________________